Skip to main content
Over ons
Al sinds 1934 zijn wij gevestigd in het centrum van het Friese Burgum. Wat is begonnen met verkoop op de fiets, is uitgegroeid tot een winkel van ruim 450 m2 met dames en herenmode, lingerie en nachtmode. 

Elke klant is maatwerk!

Wij zijn trots op het bedrijf dat in drie generaties en meer dan 80 jaar, uitgegroeid is tot een modezaak van meer dan 450 vierkante meter groot. Ook zijn wij trots op het team en trots dat Beerda Mode een begrip is in een groot gebied rondom Burgum. Onze collectie wordt helemaal door ons zelf samengesteld. Dus we staan voor 100% achter onze producten. Elke klant is voor ons maatwerk en kan rekenen op ruime persoonlijke aandacht van onze mode-adviseurs, zodat we samen met de klant de juiste keuze kunnen maken voor de aankoop. Uiteraard altijd in een gemoedelijke, persoonlijke sfeer en staat de koffie klaar!

Lukt het u niet om binnen de reguliere openingstijden te komen, maak dan een afspraak via het contact formulier. Wij helpen u dan graag op een moment dat u het schikt!

Graag begroeten wij u binnenkort in onze winkel!

Ons team

Arold Beerda
Eigenaar
Mattie Beerda
Eigenaar

Impressie winkel

Dames

Bij ons vindt elke vrouw een uitgebreide keus in de diverse stijlen. De door ons met zorg uitgezochte collecties weten U zeker te verrassen en te prikkelen.

Heren

Ook de man van tegenwoordig stelt steeds meer eisen aan zijn kleding. Stoer, eigenwijs, casual of zakelijk, elke man heeft zijn eigen stijl. Van kostuum, pantalon overhemd, tot jeans, pullover of jack.